HTML

Rock N Roll vagy mi a f*szom!

A világ leglustább zenekarának blogja.

Utolsó kommentek

  • whitequeen: \m/ (2011.04.05. 16:30) back
  • whitequeen: ó köszönöm. derég jártam erre... (2011.04.05. 16:29) b-day
  • moondream: őőőő bahh, igazad van:D így jobb?? (2011.03.31. 19:00) live
  • moondream: hmmm, köszönjük a bizalmat, ez a zene egyébként egészen jóóó:) de azért sztem a Lézibe hiányozna é... (2011.03.24. 21:37) slow an easy
  • moondream: drágám, ha logikusan végiggondolod: egy együttes gitárossal, basszgitárral, dobbal meg csellóval. ... (2011.03.24. 11:10) slow an easy
  • Utolsó 20

turni

2010.02.17. 22:08 moondream

Nahát, kedves Rajongótábor, mivel felszólítást is kaptam, meg amúgy is kedvem volt, gondoltam idepöccintek egy szösszenetet, csak hogy meglegyen a mai adag Lazy Power:)
Felmerültek itt afféle ötletek, hogy hová menjünk zúzni, hát én most nem erről fogok írni, hanem egy hasonlóan praktikus és megoldásra váró feladatról, méghozzá a turnéutazásokról. Az a véleményem ugyanis, hogy ahhoz, hogy az embert komolyan vegyék, NAGYON igényesnek kell lenni. (ebbe az is beletartozik, hogy a felemlegetett franciadrazsét természetesen mindig színekre szétválogatva kérjük majd, és amíg meg nem kapjuk, addig nem leszünk hajlandóak a színpadra vonszolni a seggünket, csak hisztérikusan sikoltozva, alsóneműben toporzékolunk majd a bekksztédzsben.)(na jó, ez csak vicc volt. ilyet csak akkor játszunk, ha már hétszámjegyű lesz a gázsink... dollárban).
Szóval, a turnéhoz szerintem legalább egy turnébusz szükségeltetik, plusz ugye a jármű, ami a felszerelést cipeli. Na most egy turnébuszon nagyon szükségünk lesz hűtőre, mivel abban fogjuk tartani a friss túrórudit, meg a sört, meg a behűtött poharakat a jégerhez. Ezen kívül, ami nagyon fontos, az a megfelelő hifi berendezés, ugyanis ma többedszer voltam kénytelen rájönni, hogy ha nem jutok a ZENEadagomhoz reggel, akkor egyszerűen nem akarock élni. Az pedig nem egy jó állapot. Ami azt illeti, többségében úgy képzelem a turnékat, ahogyan Fish megvalósította a The Rockerben, aki nem látta a filmet, annak: partihegyek, pia, rákkenroll, zúzás de nagyon csúnyán, börtön (ahonnét persze 24 órán belül kivisznek, mivel iszonyú sok zsénk lesz addigra és még a hekusok is a mi dalainkat fogják dúdolni, és a leszakadt gombunkon fognak vitatkozni, hogy kié legyen), barátkozás a rajongókkal. Nagy vonalakban.
Fontos még a turnéhoz a megfelelő staff. Aki késztetést érez, már most jelenkezhet (fizetést egyenlőre nem ígérünk). Kritérium csak annyi, hogy bírja a napokon át tartó bulizást és piálást, valamint némi izom nem árt, ja és persze bírja a nagyon jóarc-laza-kreatív-szerény zenészeket:D
Hm, azt hiszem hozzátettem a magamét a mai naphoz, úgyhogy most be is fejezem, ez csak néhány gondolatmorzsa volt a jövőnket illetően, felvetések, ötletek, úgyhogy jöhetnek a reakciók.
JAAAA, bocsánat! hogy ne menjek el szó nélkül a kihívás mellett, mivel most Kiss-korszakomat élem, jöjjenek a maszkos srácok!! (akik itt épp maszk nélküli periódusukban voltak) Ne aggódjatok, nem fogok én is Kiss-tagnak maszkírozódni a koncertjükre, de már nagyon várom!!!!
Ez a szám klasszikus:)))))
 

4 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.02.18. 19:14:42

"egyenlőre a sorozatgyilkos fog darabolni, mielőtt kihordja a részeid az erdőbe"... :P
azt azért pl ne feledjétek, hogy drum tech-etek már van... ;)

whitequeen 2010.02.19. 09:31:49

KÖSZÖNÖM, hogy nem én lettem a grammar nazi! XDDDDDDDD
(Egyébként sztem Bori csak elírta :) )
*
Dehogy felejtjük, folyamatosan meg vagy szólítva, ha jól figyelsz!... ;)

moondream 2010.02.19. 12:07:13

Bocsánat, hogy a mindig háromszor-átolvasott-nehogy-hiba-maradjon-benne-szövegben mégis maradt egy darab hiba...:P
mostmá azért se javítom ki:P :D
süti beállítások módosítása