HTML

Rock N Roll vagy mi a f*szom!

A világ leglustább zenekarának blogja.

Utolsó kommentek

  • whitequeen: \m/ (2011.04.05. 16:30) back
  • whitequeen: ó köszönöm. derég jártam erre... (2011.04.05. 16:29) b-day
  • moondream: őőőő bahh, igazad van:D így jobb?? (2011.03.31. 19:00) live
  • moondream: hmmm, köszönjük a bizalmat, ez a zene egyébként egészen jóóó:) de azért sztem a Lézibe hiányozna é... (2011.03.24. 21:37) slow an easy
  • moondream: drágám, ha logikusan végiggondolod: egy együttes gitárossal, basszgitárral, dobbal meg csellóval. ... (2011.03.24. 11:10) slow an easy
  • Utolsó 20

Lazy Power 2

2010.02.07. 15:42 moondream

Nos, a zenekar örömmel konstatálta, hogy máris ekkora számban érkeznek a kedves rajongói kommentek, e-mailek, és az érdeklődők száma percről percre nő!
Ezért, hogy informáljunk Titeket a formációról, ezúttal bemutatom a tagokat:
Whitequeen (aka SEA): sokoldalú Queen-rajongó kollegina, aki a virtuális művészetek (azaz fotósopp, digital art) mellett a fanfictionök és a bonyolult emberi viszonyokkal operáló, ámde romantikus történetek világában egyaránt otthon van. Munkája a reklámszakmához köti,  de lassan a House-iparban is elismert tényező lesz. Büszke kétszeres világbajnok dominóból, ahol hazánk Queenes-rákenroller szép nőit képviselte. Érdeklődése fókuszában bizonyos korosodó, de fiatalos és igen vagány dobosok, valamint szimpatikus, fiatal énekes-gitárosok találhatók:P De az igézően barna-szemű, érzéki ajkakkal megáldott vulkániakat se felejtsük ki a sorból. És hogy ne csak pasikról legyen itt szó, ki kell emelnünk igen kiváló angoltudását, lelkesedését (főleg a zene, valamint az italozás iránt:P :D). Tagja az országos blogtalálkozók (három fő által alapított, de azóta valóban országos méretűvé duzzadt) sorozatát elindító triónak is.
A Lazy Powerben ő a basszgitáros (ha azóta még meg nem változott a felállás..:D)
Robin: szintén Queen-rajongó kolléga (egyszerűbb ha ezt nem is írom ki ezután, mert mind onnét ismerjük egymást), aki a szegedi kirendeltségünket képviseli. A dobosok táborát erősíti, így a Lazy Powerben is ezen a hangszeren fog játszani, amint az alább már kiderült. Robin is sokféle érdeklődéssel rendelkezik, ő is nagyon ott van a szeren angolban, digital artban, például honlapunk/blogunk dizájnját is ő követte el (amiért ezúton is hálás köszönetünket fejezzük ki). Ezen kívül kedveli az indie-t és a rákenrollt (mily meglepő), az egyetemet és a melót viszont nem. Gyengéi a naaagy-bociszemű leányzók (ilyen tulajdonsággal rendelkező rajongók kerestetnek). Robin kolléga alapvető profilja a vidámság és a humor, ami az országos blogtalálkozókon is mindig megnyilvánul, és ami bizonyos esetekben rekeszizomgyilkoló.
(Robin, most örülhetsz, hogy egyszer sem írtam le azt, hogy metrosz.....)
Gergő: szűkszavú, ámde szintén irdatlan humorérzékkel rendelkező kollégánk. Jelenleg két bandában játszik: a világhírű Queen Unplugged Projectben, és a világhírnév felé haladó Roversben. Blues és rock (valamint sajnos néha a besorolhatatlan kategóriájú Coldplayt) kedvelő gitárosunk otthon van a hazai zenei életben, és pókeres körökben sem mellőzhető. Érdeklődési körébe tartoznak ezen kívül a társadalomkritikával fűszerezett, elvont humorú sorozatok, úgy mint Family guy, South park, a vígjátékok, valamint a zúzás és a sör. Egyszer ivott abszintot, és egy bizonyos szint alá csak bizonyos szint után megy. "A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út" közmondást teljes mértékben kimeríti. Kedveli még a TúróRudit minél nagyobb mennyiségben.
Moondream: teljesen elvont, valami másik világban (jelenleg Pandorán) tartózkodó személy, akit a tündéreken, a mitológián, a Holdon és a megfoghatatlan dolgokon kívül a nyuszkák, a csokoládé, a zene, a rajzolás, olvasás és az írás érdekel. De egyikben sem túl jó (az olvasást leszámítva). A Lazy Powerben csellózni fog, ha minden igaz, bár a szólók/basszus megoszlást tekintve érzése szerint még lesznek viták. Imádója a Queennek, a Scorpionsnak, Jeff Scott Sotonak, a Pink Floydnak, a Rockhajónak, a Gyűrűk urának, Írországnak és az Avatarnak. Elkötelezett világbéke-tolerancia akaró, amiért legalább tesz is valamit, nem úgy mint a többi hobbijáért. A blogtalálkozók harmadik alapítója. Csakis a rákenroll.

Szóljatok, ha kihagytam valamit;)))

9 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whitequeen 2010.02.07. 16:52:01

ISTENEM, LŐJETEK LE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.02.07. 17:50:26

Muhahahahhhhhhaaaaaa ÁÁÁÁ bloórtzálrtárt :D
Nem tudom szavakba önteni :D

Nem is tudtam, hogy Gergő szereti a Coldplay-t!!! De nagyon jó, mert pont valamelyik nap jutott eszembe, hogy játszhatnánk a Viva la vida-t is :D

Kedves rajongók, Moon arra akart célozni rólam szóló utolsó sorával, hogy kiskorom óta metroszerelő akartam lenni! Talán majd egyszer ez az álom is valóra válik.... sóhaj...

2010.02.07. 19:51:00

...ahhoz egy kicsit gyakrabban kéne meglátogatnod Budapest városát...vagy nem? :P

moondream 2010.02.07. 20:12:32

aha. Akartam is javasolni, hogy a tréninget kezdhetnéd a 19-ei Queen farsanggal, amikor megbeszélhetnénk az oly becses setlistet:P és amire persze Snypernek is el kell jönnie!!!

merrybear 2010.02.08. 08:29:32

Ez jó bemutató! XDDDDD
Aha, metrószerelő...XDD emléxem.. arra már nem, melyikőtök blogján dumáltátok ki a témát. XDDD

2010.02.08. 12:47:48

@moondream: ezt nem hiszem el. természetesen pont aznap van fars(h)ang, amin fellépek... (pontosabban aznap is) :S
ez már sosem fog összejönni... :(

moondream 2010.02.08. 22:13:42

hát ez beza szomorú. de még bepótolhatod majd 27-én..:P

merrybear 2010.02.09. 11:17:01

Nagyon off, de hoztam nektek valakit. Most találtam, és ti jutottatok eszembe:
Freddie és Jane Seymour
4.bp.blogspot.com/_Ut2djuT8OYk/S1WlfkUeZLI/AAAAAAAAI7c/SwFvRPY4lEw/s400/stars_75.jpg

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.02.09. 13:49:34

nyolcvanakárhányban volt ez. ha jól emlékszem egy fashion aid elnevezésű eseményről. talán valami olyasmi volt ez, hogy hírességek a kifutón mindenféle ruhákban és Jane Seymour kísérője Freddie volt. Valahol tán még egy videóm is van róla!
Kösz a képet! ;-)
süti beállítások módosítása