HTML

Rock N Roll vagy mi a f*szom!

A világ leglustább zenekarának blogja.

Utolsó kommentek

  • whitequeen: \m/ (2011.04.05. 16:30) back
  • whitequeen: ó köszönöm. derég jártam erre... (2011.04.05. 16:29) b-day
  • moondream: őőőő bahh, igazad van:D így jobb?? (2011.03.31. 19:00) live
  • moondream: hmmm, köszönjük a bizalmat, ez a zene egyébként egészen jóóó:) de azért sztem a Lézibe hiányozna é... (2011.03.24. 21:37) slow an easy
  • moondream: drágám, ha logikusan végiggondolod: egy együttes gitárossal, basszgitárral, dobbal meg csellóval. ... (2011.03.24. 11:10) slow an easy
  • Utolsó 20

Hivatalos bejelentés

2010.09.30. 16:26 RobinH

Kedves rajongóink, barátaink, üzletfeleink!

Fontos bejelentést kell tennem, fordulópontjához érkezett a zenekar már eddig is kalandos élete.

Szeretett énekesünk ezentúl nem tagja a Lazy Powernek! Pisti és a zenekar útjai ugyan szétválnak, de mindezt a legnagyobb barátságban és egyetértésben tesszük. A kilépésnek (bár nem is ez a legjobb kifejezés rá, hiszen inkább közös akaratból származó különválásnak kellene mondanom) több oka is van.

Elsősorban szakmai jellegű kérdésekben nem tudtunk egyetérteni, Istvánnak más művészi elképzelései voltak. Anélkül, hogy a részletekbe belemennék, arról van szó, hogy Pisti szeretett volna egyre többet fellépni, lemezt kiadni, dolgozni, mi négyen pedig ezt a zenekar értékrendjével összeegyeztethetetlennek tartottuk.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy szétoszlassak mindenféle, a bulvársajtóban is megjelent pletykát, arra vonatkozóan, hogy Laci, a menedzserünk nem volt megelégedve Pistivel és ez vezetett a szakításhoz. Ez egyszerűen nevetséges, alaptalan rágalom, és a zenekar nevében kategórikusan visszautasítom.

Szeretném hangsúlyozni, hogy a változás csak a zenei pályánkat érinti, a Lazy Power továbbra is családtagként tekint Istvánra. Nem is tudnánk másként, hiszen együtt indultunk el ezen a rögös úton, amit úgy hívunk rock and roll. Természetesen minden bulinkon továbbra is szívesen látott vendég lesz, ahogy Ő is biztos szívesen fogad majd minket a saját koncertjein.

A zenekar és rajongóinak nevében hosszú és sikerekben gazdag szólókarriert kívánunk neked Pisti, köszönjük az eddigi áldozatos munkádat!

A Lazy Power egyelőre nem kíván foglalkozni az énekesi feladatok ellátásának kérdésével. Amint újabb fejlemény van ezzel kapcsolatban, tájékoztatni fogunk titeket!

a LP nevében: Robin

 

3 komment

Címkék: hírek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whitequeen 2010.10.01. 22:13:39

na, Robin, fogalmazhatod a következő közleményt :D
süti beállítások módosítása